Taikan blogista nappasin:

KUVAILE:

kukkaroasi: mustaruskea nahkainen, paljon korttitaskuja sekä tosi iso vetoketjullinen erillinen kolikko-osa :)

hammasharjaasi: talomme 3 eri wc:ssä minulla oma harja, yksi kirkkaanpunainen, toinen puna-valkoinen, yksi oranssi-valkoinen, pesen hampaitani aina kun mieli tekee wc reissuilla :D

päivittäisiä korujasi: uusi rannekello, musta kellotaulu, selkeät numerot, hopeanvärinen metalliranneke, joululahja. Hieno!

kännykkääsi: tumman punainen simpukkamalli, joululahja edelliseltä vuodelta, ihana

tyynyliinojasi: yksivärisiä, tumman vihreitä, tummanpunaisia yleensä...

huonettasi: Tämä huone jossa tietokoneemme on, on entinen makuuhuoneemme. Seinät ovat terracotan väriset, tapetti,  niillä on pari tosi isoa ottamaani valokuvaa, toinen on Ibizalta, auringonlasku vuodelta -87, toinen auringonlasku  ja -nousu samanaikaisesti (juhannus) Saana-tunturilla noin 10 vuotta myöhemmin. Tietokonepöytä, vieressä lipastokaappi, joka sisältää askartelutarvikkeita nukkekotia varten, päällä ompelukone ja hirveä röykkiö kaikkea mahdollista, vieressä pojan muuttokuormasta jäänyt mattopino, sen päällä kangastilkkuja (huh-siivousta kaivataan), vieressä  lattialla tällä hetkellä käyttämättömänä oleva kirjoituskone(sain sen voitettuani -98 erään kirjoituskilpailun :D ), kirjahylly täynnä ammattikirjallisuutta (hoitoalalta kaikkea mahdollista) sekä romaaneja, kaikki luettuja, sanakirjoja - ruotsi, englanti, ranska,  ja tyttären piirustusnurkkaus. Voi tätä kaaosta! (puolet törkytavaroista jätin sanomatta)

aurinkolasejasi: menivät rikki viime ulkomaan matkalla :( silmälaseihin kiinnitettävät olivat... hankintalistalla...

shampootasi: luontoystävällisiä tuotteita, ruotsalainen oma merkki, tilaan suoraan tehtaalta, hyvä tuote!

CD-stereoitasi: kummallakin kotona asuvalla tenavallani omat, itsellä joku vanha rämä, kuuntelen radiota sekä tytön kuuntelemaa musiikkia - siis Anna Abreuta tai pojan kuuntelemaa - siis Ari Koivusta, itse cd:ltä LORDIA silloin kun sille päälle satun!

lävistyksiä: korvissa 2 tehtyä reikää per korva, mut yliherkkyyden vuoksi ei koruja

mitä on nyt päälläsi: farkut, joissa kukkakirjontaa sivulla, valkoiset puuvillasukat, joissa näyttää olevan reikä, heh  ja lila  napillinen neule.

No niin,  nyt kaikki halukkaat voivat ottaa tämän mukaansa omaan blogiin ja kirjoitella vuorostaan itsestään. Jätä kommentti jälkeesi, että tiedän tulla kurkkimaan, vaikka laitoinkin tämän tänne sivuille. Haluan pitää blogini pelkästään nukkekotiblogina, joten siksi näin. 

Sain Kristiinalta , Violetilta ja Annelta haasteen, joten tässäpä luettavaksi.<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

Säännöt:

1. Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä näihin viiteen teemaan alla:

perhe: Koska nämä piti olla tekstejä aiemmista postauksista, niin pyydän lukijaa vilkaisemaan sivulle historiaa/totta ja tarua (ja lukemaan sieltä haluamansa kohdan).

<?XML:NAMESPACE PREFIX = U1 />

ystävyys: Kuuralehdon väki on muodostunut minulle ystäviksi :) jos edelleen ajatellaan aiempia postauksia, muustahan minä en kirjoita...

rakkaus: Mummo Amandan ja Herbertin  rakkaus on kyllä ylitse muiden. Tutustu Totta ja tarua -sivulla  olevaan Herbertin jäähyväiset Amandalle-tarinaan .

minä itse:Olen osa tätä tarinaa, koska kirjoitan tätä. Ja sivu "kaikkialle maalattuja kukkia"  on mua myös.

mitä tahansa: Lue joku sivu, mikä tahansa oikeasta laidasta

2. Haasta viisi muuta bloggaajaa tekemään saman. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.

3. Lue postaukset, ja jätä halutessasi kommentteja

Minä puolestani haastan Seijan, Miian, Linnean, Nukkiksen ja Sannuskan!