Minulta kysyttiin Kuuralehdon asukkaiden ihmissuhteista, joten laitan tähän mahdollisimman lyhyesti yhteenvetoa siitä, kuka kukin on.. Ja mistä kaikki alkoi. Eli viime kesänä oli tilanne tämä:
1141318.jpg
Tässä mummola kokonaisuudessaan. Mummolan ulkonäkö on tästä täysin muuttunut, kuten seuraavat kuvat osoittavat:
Valkoinen talo, nimensä veroiseksi muuttuneena!
1169286.jpg
Tältä näyttää Kuuralehto tästä eteenpäin!
1177354.jpg
Vielä parvekkeen kera.

Kuuralehdon ensimmäiset asukkaat:
1155117.jpg
Tässä Amanda on tyttärenlapsiensa Juulian ja Samuelin kanssa. Lapset asuvat naapuritalossa vielä ilman vanhempiaan, jotka ovat huonekaluja hankkimassa. Onneksi mummo on lähellä pitämässä huolta lapsista.

1179460.jpg
Amanda Herbert-puoliso oli eräänä tammikuisena yönä käynyt jättämässä hyvästit eikä näin ollen palannut Kuuralehtoon sairaalamatkaltaan. Vain yksinäinen kaunis puu seisoi pihamaalla taianomaisesti ilmestyneenä muistuttamassa Kuuralehdon asukkaita silloin tällöin Herbertin ikuisesta  läsnäolosta.

1415642.jpg
Naapuritalossa, Sinisessä Hetkessä asuu Amandan tytär perheensä kanssa. Lasten äiti, Amandan tytär siis, on nimeltään Sofia, tutummin häntä kutsutaan Fiaksi.
1402547.jpg
Kuvassa ovat Fian puoliso Erik, joka on merikapteeni (ainakin kaikki luulevat niin)ja heidän lapsistaan Samuel, Juulia, Fanny ja Johan. Erik ja Fia olivat tarinan alkaessa pitkällä matkalla hankkimassa kotiinsa huonekaluja. Heillä oli mukanaan lapset Fanny ja Greta sekä Johan. Kuvasta puuttuu Greta-vauva.

Perheeseen saapui myös ranskalainen lastenhoitaja ennen Fian kotiin saapumista:
1423620.jpg
Amanda huomasi siellä Lilin Erikin seurassa. Heidän läheisyytensä ei voinut jäädä Amandalta huomaamatta.

Sen johdosta tapahtui seuraavaa:
1423618.jpg
Viimeinen asia, minkä Amanda olisi halunnut tehdä, oli tullut nyt ajankohtaiseksi.
Hän riensi rivakasti puhelimen luokse.
1423678.jpg
Amanda oli pakotettu kutsumaan Herbertin sisko, Dagmar, luokseen asumaan ja pitämään silmällä Erikiä ja Liliä, vaikkei tätä Dagmarille ääneen sanonutkaan. Amanda kyllä epäili, että Dagmar pitäisi silmällä yhtä sun toista muutakin asiaa, mutta huolimatta siitä, että Dagmar pistäisi nenänsä todennäköisesti myös Herbertin perintöosuuteen, Amanda ei voinut muutakaan. Oman tyttären vuoksi oli oltava valmis myös uhrautumaan.

Ja miten nimismies tähän sotkuun liittyy, onkin sitten ihan toinen juttu... Toivottavasti tämä selkeytti jotenkin tätä vyyhtiä.