Viimeisestä paketista löytyi suloisiakin suloisemmat enkelit! Ne ovat hurjan kauniit!
2170964.jpg
Tässä ne seisovat kotelonsa päällä, mihin olivat pakattuina.
2061199.jpg
Minulta oli lähtenyt kelkka ja tonttulakit. Erillisessä lähetyksessä Kaija sai helmistä tehdyn tähden sekä kiitokseksi ihanasta vaihdosta hieman extrajuttuja, kankaita, helmiä ym. Kiitos, Kaija, joulukalenterivaihdosta. Sinun taidokkaasti tekemäsi jutut jäävät ilahduttamaan minua nukkekoteihini sijoitettuna vuodesta toiseen!


Yhden orvoksi jääneen paketin jäädessä pöydälle, löytyi toiseksi viimeisestä paketista upea ristipistotaulu.

2168109.jpg
Oi, se on todella hienosti tehty, taidokas työ, joka löytää paikkansa ilman muuta. Mukana oli pieni pehmeä perhonen(?) Näitä siivekkäitä en niin hyvin tunne :) Sovittelin sitä jo erääseen paikkaan. Joten katsotaan...

2061196.jpg
Kaija saa eilen kalenteristaan löytämälle kuuselle tämän päivän paketista kuusenkoristeita.
2061197.jpg
Tuli otettua kaksi kuvaa, vaikka ylemmässä kuvassakin yksityiskohdat melko hyvin näkyvät. Tässä kuitenkin koristeista lähikuvaa.

Näiden viimeisten pakettien kanssa piti tehdä sopimus kumpi lapsista saa avata minkäkin paketin, ja jaoin heille vuorot, jotta kumpikin saisi avata yhtä monta. Tyttäreni sai avata tänään paketin ja seuraavan kerran hän saakin käydä samaan puuhaan viimeisen paketin kyseessä ollessa. Siis jouluaattona! Jännää! Kolmanneksi viimeinen paketti avattiin tänään jännityksen vallassa.

2164945.jpg
Ja sisältä löytyi ihania joulukoristeita kuuseen. Tällaiset kimallenauhat minulta puuttuikin. Lisänä oli siroja helmistä tehtyjä palloja ja kelloja sekä tonttulakki, mikä oli hieno juttu, koska nyt on kaikilla lapsilla oma lakkinsa, ei siis tule riitaa :D

Peltokoskeen lähetin tämän...
2061194.jpg
...valollisen joulukuusen koristamaan Peltokosken huoneita. Kaija joutuu hieman asentelemaan johtoja, joten laitoin kuusen jo nyt, jotta hänen ei tarvitse aattona alkaa sähköhommiin. Muutoinhan tämän olin ajatellut antaa vasta jouluaattona. Tämän vuoksi Kaijan saama lahja on aattona hieman vaatimattomanpi, koska vaihdoin näiden paikkoja  keskenään.Hyvää Joulua Peltokoskeen!

Voi, mitkä ihanuudet paketistani ilmestyi! Kaksi maailman upeinta virkattua liinaa.

2162103.jpg
Ihmettelen aina näitä pieniä niin taidokkaasti tehtyjä liinoja (joita nyt itse ensimmäisen kerran omissa käsissäni hypistelen). Nämäkin ovat niin pehmeästä langasta tehtyjä, ja ovat aivan täydellisen ihania.Kaksi pöytää onkin sopivasti vailla liinoja. Kiitos jälleen kerran, Kaija!


Peltokosken makuuhuoneeseen, saa Kaija tänään paketistaan peiton ja lakanan aiemmin lähettämieni tyynyjen lisäksi. Tämä on mitoitettu parisänkyyn.
2061188.jpg

Viimeisiä viedään! Siis kalenterin luukkuja, joita enää on 4 kappaletta pöydällä.
2159595.jpg
Kaijalta saamastani ja poikani avaamasta paketista löytyi tänään hienot nukenrattaat. Näitä olen ihaillut toisten blogeissa, kuten varmaan moni muukin. Haa, nyt minullakin on sellaiset :) Nämä ovat kerrassaan suloiset. Kiitos, Kaija ihan hurjasti!
2159596.jpg
Tässä vielä rattaista toinen kuva, missä Juulia asettelee Virpiltä saatua nukkeaan kyytiin.

Minä olin laittanut pakettiin tälle päivälle...
2061185.jpg
...cernitistä ja luonnonkukista yhdistelemällä tehdyn maljakon. Sattuipas taas olemaan niin epäselvä kuva :(  mutta siinä yrittää olla ruusuja. Juu, on ne!
Nykyisin tulee laskettua niitä paketteja, jotka ENÄÄ ovat jäljellä. Niitä on vielä viisi kappaletta. Niin nopeasti on tämä joulukuu ja joulun odotus mennyt. Aivan liian nopeasti.
2157968.jpg
Sitäkin ihanampaa tosin on joulun jälkeen, kun muistan että nämä kaikki ihanuudet ovat nyt minun :) Ja ne jäävät ilahduttamaan taloani ympäri vuoden. Tämäkin kranssi pääsi Fian ja Erikin makuuhuoneen oveen sen Fian pukeutumishuoneen puolelle. Kranssi sopii siihen väriensä puolesta oikein hyvin, ja mikäs sen sopivampi aihe makkarin oveen kuin parit sydämet ;)

Ja jotta lapsiakaan ei unohdettaisi Kaija saa tänään nukkekotinsa tytölle nuken.
2061182.jpg
Kohde oli hurjan vaikea kuvattava, joten näyttää kasvot aika epäselviltä. Se on pieni, siis aika pieni...