Tänään kokoontui paikallinen Meän tyärten minihuushollit-porukka luokseni huovutuksen merkeissä. Yhteisessä blogissamme on kuvia kerhotuotoksista, kunhan ne joku sinne laittaa, koska oma kamerani ei suostunut ottamaan yhteiskuvaa huovuttamistamme koirista ja nalleista.
1526217.jpg
Kuva koriste-esineswap tavaroista, jotka arvottiin osallistujien kesken. Kuvassa on kannu, kynttilänjalka, laivataulu, ristipistotyyny, rautalangasta tehdyt henkarit ja hedelmäkulho, lapsitaulu, tuulikello sekä sen kylkiäisenä lilja, jonka keskeneräisyydelle oli ihan tietty syynsä :)
1526257.jpg
Tässä kuvassa arvonnassa voittamani Merjan tekemä kaunis tyttötaulu, joka ilmestyy hyvin pian Sinisen Hetken tyttöjen huoneen seinälle sekä emännänlahjaksi Maaritilta saamani ihana lasten satukirja, jolle täytyy nyt alkaa suunnittelemaan ihan omaa hyllyä lastenhuoneeseen. Talojeni matotkin pääsevät nyt tuulettumaan ulos kunnolla, kun sain Heliltä hienon mattopiiskan, jolla pölyt takuulla saavat lähdön. Kiitos oikein paljon kaikista lahjoista. Kuvassa lisäksi huovutuksen taidonnäytteeni Velmu Lurppakorva- niminen KOIRA :)  Olin kyllä yllättynyt huovuttamisen vaikeudesta, mutta oliskohan syynä koirani pieni koko, kuten Maarit epäili,  Illan mittaan kotona vuorasin villaa oikein todenteolla luurangon ympärille, ja kai se nyt sentään koiraa muistuttaa... Edes hieman ;) Jeps, ja molemmat ostamani neulat menivät poikki, joten hieman työ jäi kesken. Taidan tarttua neulaan ja lankaan loppujen vikojen ja puutteiden paikkaamiseksi.