Väinölän Marialta sain tämän:
Tuhannet kiitokset, Maria! Tämä sama kuuluisi minun antaa myös sinulle, sillä blogisi on todella ihastuttava, mutta koska olet jo saanut tämän, niin jääköön palaute vain tähän tällä kertaa.
Moreenimäen Olga muisti minua ihan samalla plakaatilla. Kiitokset myös sinulle, Olga!
Kiitokset myöskin Tupasvillan Sarille ja Liimanäpille samasta aiheesta!
2064481.jpg
Tähän liittyi sääntöjä, joiden mukaan tunnustus tulee luovuttaa eteenpäin 7:lle blogille. Lisäilen tähän toivon mukaan sellaisia, joille en koskaan aiemmin ole tunnustusta antanut, joten annan tämän seuraaville:
Tuula
Helmiliina
Mirja
Seija
Taiju
Maarit
Meerikka

On uskomattoman ihanaa, että blogini ilahduttaa toisia ihmisiä. Siis muitakin kuin itseäni.. En ole varmaan koskaan kertonut, mutta tarinat alkoivat syntyä ihan vahingossa. Syystä, että Kuuralehdon parvekkeen tehtyäni, mietin sitä katsellessani, miten ihmeessä kehtaan sen esitellä blogissani julkisesti! Sitä italiansalaattipurkista valmistettua tekelettä katsellessani välähti päähäni pikku hiljaa kehitellä tarina parvekkeesta, joka joutui Kuuralehtoon aivan kummallisia polkuja. Ja kun näin ollen en ollutkaan itse tehnyt parveketta, olikin sen esitteleminen paljon helpompaa ;) 

Tarina löytyy sivulta: Tarinoita Kuuralehdosta ja historiaa vähän muustakin


Niinpä olikin syntynyt alku tarinalle, joka on muodostunut jatkokertomukseksi herättäen eloon Kuuralehdon asukkaat. Kiitos siis teille kaikille, joiden ansiota tämä tarina on :D